Produkten har blivit tillagd i varukorgen

SMYCKESPARTY

Jag som driver Caraga håller även smyckespartyn i nordöstra Skåne och västra Blekinge. Samla ihop ett gäng och ha en trevlig kväll!

 

Inom en radie av 5 mil från Sölvesborg sett kommer jag och håller party förutsatt att ni är 5-15 personer, att ni kan erbjuda en väl upplyst lokal (taklampan i vardagsrummet räcker oftast utmärkt) och har 1-2 rejäla bord där jag kan sätta upp smyckena. Den som arrangerar partyt står för ev. förtäring/fika. Jag plockar med mig smycken, duk och displaymaterial för att visa smyckena.

 

Betalning sker kontant och man får smycket med sig direkt alternativt beställer man under kvällen smycken som betalas via bankkonto/bankgiro och sen levereras via post. Dessa beställningar är bindande och frakt tillkommer med 29 kronor.

 

Ni kan välja på två olika partyn:

 

EKONOMI

Party där jag plockar med mig det sortiment som är importerat från USA och Asien med färdiga smycken. Det finns allt från hals- och armband till ringar, örhängen och mobilsmycken. Alla varor har enhetligt pris - 60 kr/st eller 2 valfria för 100 kr.

 

UNIK

Party där jag plockar med mig det lite exklusivare sortimentet från USA samt mitt egna smyckesmärke CaPi.me. Här hittar du smyckena med det lilla extra som endast finns i väldigt begränsad upplaga. Det finns allt från hals- och armband till örhängen, broscher och mobilsmycken. Även ett roligt sortiment av personliga bokmärken följer med. Priserna varierar men det finns varor som kostar både under 100 kronor och över 200 kronor.

 

Är du intresserad av ett party? Kontakta mig gärna via kontaktsidan eller via epost för mer information och diskussion kring lämpliga datum.

 

VÄLKOMNA!

/Camilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen