Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Färglägg November

Jag har allergi mot det gråa novembervädret och behöver muntras upp. Därför blir det en färgsprakande tävling i november.

 

Ditt uppdrag om du väljer att acceptera det är...

 

GÖR ETT SPRAKANDE 

FÄRGGLATT SMYCKE/SMYCKESSET!

 

All teknik och material är fritt. Huvudmålet är att det ska vara MYCKET färg och ett alster som ger energi och glädje! Inget krav på material från Caraga.

 

Alstret skall göras specifikt för tävlingen och får inte publiceras offentligt på något sätt innan tävlingen är avgjord.

 

Inlämning sker genom foto/foton ihop med kontaktuppgifter via mail till butik@caraga.se senast 30 november 2013.

 

ALLA är välkomna att delta - allt från nybörjare till vana pärlare. Vid bedömning av bidragen kommer främst glädjen och färgen som förmedlas genom alstret att bedömas. Teknik och nedlagda timmar har därmed inte den avgörande betydelsen. Skapa fritt och låt gärna själva processen ge er energi genom all färg. Vi behöver det alla extra mycket i november!

 

Tänk på att försöka få till bra fotografier då detta är något som kan göra stor skillnad i hur ditt alster uppfattas! Mycket ljus och helst ljus bakgrund så alla färger kommer fram bra. Caraga har rätt att publicera inkomna bidrag och göra mindre justeringar av de foton som skickas in, ex storlek, beskära, ljus och kontrast.

 

5 bidrag vinner. En utses till vinnare och fyra till andrapristagare.

1:a pris - presentkort på 500 kronor hos Caraga och ett medlemskap i Caraga PLUS (läs mer om kundklubben HÄR)

4 x 2:a pris - presentkort på 150 kronor hos Caraga

 

Ser fram emot massor av härliga bidrag! Skapa på!

/Camilla

Produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen