Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Caraga PLUS-klubb

Som medlem i Caraga PLUS-klubb får du extra bra erbjudanden och fördelar som kund. Läs mer om klubben nedan.

 

HUR BLIR JAG MEDLEM?

För att bli medlem i Caraga PLUS-klubb räcker det med att handla ur butiken för 1000 kronor vid ett och samma tillfälle. Detta engångsköp ger dig automatiskt medlemskap och ditt medlemsskap är inte tidsbegränsat. Det går inte att bli medlem i Caraga PLUS under generella procentreor utan prestationsköpet måste vara till ordinarie pris.

 

VAD HÄNDER NÄR JAG BLIVIT MEDLEM?

Som medlem får du ut ett personligt medlemskort med både ett medlemsnummer och en klubbkod på. Detta är en värdehandling och skall förvaras på ett tryggt sätt. Då medlemskapet och därmed förmånerna som detta medför är personligt kan du INTE låna ut ditt medlemskort/klubbkod till någon annan.

Vidare får du löpande erbjudanden och information i ett särskilt nyhetsbrev för medlemmar. Detta kan vara allt från fri frakt till extra rabatter och gåvor. Var uppmärksam på nyhetsbreven då detta många gånger är enda sättet att få reda på specialerbjudanden för medlemmar.

 

VAD SKA JAG ANVÄNDA KLUBBKODEN TILL?
Klubbkoden är din nyckel för att kunna använda erbjudandena som gäller medlemmar. Denna, i kombination med ditt medlemsnummer, ger dig rabatten, fria frakten, gåvan etc. Det kan också förekomma tillfälliga personliga koder men det ges tydlig information om detta i så fall.

 

HUR LÄNGE GÄLLER MITT MEDLEMSKAP?

När du blivit medlem så har du ett löpande medlemskap. Du kommer inte att behöva göra fler prestationsköp eller betala någon medlemsavgift för att fortsätta vara medlem.

 

VAD GÖR JAG OM JAG FÖRLORAT MITT MEDLEMSKORT?

Då förlustanmäler du detta till butik@caraga.se och ditt tidigare medlemsnummer spärras samtidigt som du tilldelas ett nytt.

 

Välkommen till Caragas nya klubbvärld - vi ger mer!

/Camilla

Drift & produktion: Wikinggruppen