Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Februari 2015

www.caraga.se

   

Sista dagen på årets stora REA 40%

 
Idag är sista dagen för årets stora REA med 40% rabatt på ALLT i hela butiken. 
Koden som ska anges OCH aktiveras i kassan är: ReaJan
OBS! Läs villkoren när du beställer. Just nu upp till 4 veckors leveranstid på reaordrar.
Du som har beställt eller du som tänker beställa idag - SE HIT!
Jag är ensamstående mamma som driver mitt företag utan anställda och vid så här stor rea blir det därför väldigt långa leveranstider.
I år har jag lagt till extra villkor som man godkänner genom att man beställer med reakoden. Dessa är:

SÄRSKILDA REAVILLKOR

* Under rean gäller reservation för felaktiga lagersaldon. Vid saknad produkt förbehåller vi oss rätten att skicka liknande produkt till motsvarande värde utan föregående kontakt.

* Under rea-tider förekommer ibland långa leveranstider. Vi skickar så fort vi kan men vid stor orderbelastning kan leverans ta åtskilliga veckor. Följ leveransstatus på första sidan i butiken.

* Missad reakod under reatiden rättas inte men du kan maila och få din order makulerad för att sedan lägga en ny med kod istället.

Genom att använda reakoden i kassan godkänner du ovanstående särskilda reavillkor.

---

Igår kontrollerade jag orderstatusen och under rean hade då kommit in beställning på 6548 artiklar. Dessa ska alltså packas under några veckor av mig. Jag hoppas att du som beställt 5 artiklar och tycker att det är dåligt att du inte får snabb leverans inser att jag väldigt gärna hade skickat dina 5 artiklar MEN att precis alla som beställt väntar på sin leverans och jag därför tar det i strikt betalordning. Just nu är jag på betaldag 22 januari då det alltid kommer in mycket ordrar i början av rean. Det kommer att bli uppdatering löpande på första sidan i butiken så undrar man så kan man hitta information där.
Med betaldag menas den dag jag fått pengarna till mig alternativt att man valt Klarna och därmed har beställningsdag som betaldag.
Har du lagt en beställning och missat att läsa reavillkoren finns möjlighet att makulera din order om du inte vill vänta på din tur i leveransordningen. Maila mig på butik@caraga.se ordernummer, belopp och konto för eventuell återbetalning så ordnar jag detta.
 
   
Välkommen till butiken www.caraga.se
/Camilla
 
   
 

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen