Produkten har blivit tillagd i varukorgen

INFORMATION

Februari 2012

www.caraga.se

Väntar du på en reaorder? LÄS NEDAN!

 

Eftersom jag lägger mycket tid på att svara på mail som handlar om när ordrarna förväntas levereras så kommer här en allmän information som förhoppningsvis når och läses av de flesta som fortfarande väntar på reaordrar från Caraga.

Vi är jätteglada och tacksamma att vi fått så mycket respons på rean MEN baksidan blir givetvis att leveranstiden är betydligt längre än normalt. Just nu är leveranstiden ca 2,5 veckor från betaldag (betaldag = orderdag vid faktura/kort och dag då betalning är på vårt konto vid förskottsbetalning).

Vi har tagit in extra personaltimmar och jobbar så fort vi bara kan. Jag är ledsen att det dröjer extra tid men samtidigt är det inte så konstigt när vi nu haft Caragas största rea någonsin.

Jag ber er ha tålamod och följa packstatusen på butikens första sida (där står vilken betaldag vi är på just nu). Vi levererar i strikt betalordning och skickar ut ett leveransmail i samband med att ordern skickas från oss så att ni vet att det är på väg. Har ni inte fått mail så är er order ännu inte skickad.

Det går även att gilla oss på Facebook för lite mer information löpande om man inte gjort det. Se länk nedan.
 

 
Hoppas ni blir nöjda med era varor och ha en bra dag!
/Camilla
 
   
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen