Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Juli 2015

www.caraga.se

   

Sommarrea med upp till 50% rabatt

 
Äntligen lite skönt sommarväder och semestertider. Dessvärre sitter Caraga fortfarande i knipan vad gäller skulden till Skatteverket. Drygt 2/3-delar av skulden är nu betald men det saknas alltså fortfarande en hel del pengar och sista dagen för att betala in är 26 juli för att de inte ska gå vidare med skulden.
Detta innebär att det blir en stor SOMMARREA också för att försöka få in de sista pengarna som krävs. Den här gången är fokus på att få in pengar snabbt varför följande gäller:
Betala med SWISH inom 24 timmar från lagd order och ange koden swish i kassan så får du 50% RABATT på hela din order.
Betala på övriga betalsätt (förskott, Payson, Klarna inkl sommarkampanj) och ange koden övriga i kassan så får du 40% RABATT på hela din order.
Rabatten justeras inte i efterhand.
Långa leveranstider i samband med rea förekommer. Räkna med lång leveranstid för din order även om jag kommer jobba hela juli för att få ut era reaordrar.
Vid beställning för 500 kronor eller mer EFTER avdragen rabatt levereras ordern fraktfritt. Övriga ordrar 29 kronor i fast frakt.
Om något är slut ersätts detta med likvärdig vara till större värde/fler antal.
Rean gäller fram till och med den 13 juli förutsatt att tillräckligt med pengar kommer in. Om det saknas pengar för att betala Skatteverket till fullo kommer rean förlängas till den 31 juli. Besked om eventuell förlängning lämnas på första sidan och via Facebooksidan den 13 juli.
 
 
TACK för att du handlar och hjälper Caraga ur den här trista situationen!
Trevlig sommar önskar jag er alla!
/Camilla
 

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen