Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Juli 2015

www.caraga.se

   

SLUTSPURT - upp till 50% rabatt på ALLT!

 
Sista rycket på stora rean här här. Vill börja med att säga TACK till alla er som handlat hittills och även tack för att ni visar tålamod med att det är orderkö och sena leveranser. Jag jobbar på och du som väntar kommer att få ditt paket så fort som möjligt.
Det saknas dock fortfarande lite pengar för att jag ska vara riktigt i hamn. Jag vill därför påminna om att det är slutspurt på rean nu.
Från och med september kommer jag börja läsa på högskola varför det inte kommer att vara lika stort fokus på Caraga MEN företaget kommer att leva kvar och jag kommer att jobba med det framöver också. Detta innebär dock att det med stor sannolikhet kommer dröja innan det blir någon ny rea så PASSA PÅ nu att fynda bland Caragas drygt 5000 artiklar och få väldigt bra rabatt på allt du handlar.
Beställ och betala med SWISH så får du 50% rabatt på hela din beställning - gäller ALLT i butiken. Kod: swish
Beställ och betala med annat betalsätt så får du 40% rabatt på hela din beställning - gäller ALLT i butiken. Kod: övriga
Rean gäller som sagt ALLT, även tags med egen text, storpack mm. Glöm inte att klicka aktivera efter att du lagt in koden och dubbelkolla att rabatten dras av INNAN du godkänner ordern. Rean pågår till och med den 31 juli 2015 och det är långa leveranstider när rearabatten är så här stor.
 
Fortsatt trevlig sommar och välkommen in i butiken www.caraga.se
/Camilla
 

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen