Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Juli 2015

www.caraga.se

   

SISTA CHANSEN - upp till 50% rabatt på ALLT!

 
Imorgon är sista dagen för den stora sommarrean. Nu kommer det dröja innan det blir rea igen så passa på om du vill beställa egna tags, smyckesmaterial eller displayer. Upp till 50% rabatt på ALLT i hela butiken.
Beställ och betala med SWISH så får du 50% rabatt på hela din beställning - gäller ALLT i butiken. Kod: swish
Beställ och betala med annat betalsätt så får du 40% rabatt på hela din beställning - gäller ALLT i butiken. Kod: övriga
Rean gäller som sagt allt, även tags med egen text, storpack mm. Glöm inte att klicka aktivera efter att du lagt in koden och dubbelkolla att rabatten dras av INNAN du godkänner ordern. Rean pågår till och med den 31 juli 2015 och det är långa leveranstider när rearabatten är så här stor.
Från och med september kommer jag läsa på högskolan varför jag inte kommer att jobba heltid med Caraga framöver. Butiken kommer dock att finnas kvar, fast i mindre skala. Saknas favoritvaran som du brukar beställa mycket av? Det går alltid att lägga specialbeställningar på varor så tar jag hem detta speciellt för dig. Tänk dock på att det ofta finns ett minsta beställningsantal utifrån vilka förpackningsstorlekar leverantören har. Rean gäller inte för specialbeställningar.
 
Ha en fortsatt skön sommar och stort TACK till alla som beställt under min panikrea! Hotet om Kronofogden är undanröjt och jag kan andas ut lite igen. :)
/Camilla
 


Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen