Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

SLUTSPURT REAN

www.caraga.se

 

SLUTSPURT...

Nu är sista chansen att handla med HALVA PRISET hos Caraga. Från och med 1 februari 2013 är det ordinarie priser som gäller igen.

Tänk på att eftersom vi har lång orderkö just nu behöver du inte betala din order, där du väljer faktura, förrän sista februari, dvs efter nästa lön. Ett bra sätt att sprida kostnaden på och ändå ha möjlighet att ta del av kanontillfället med 50% rabatt. Just nu subventionerar vi Klarnas fakturakostnad också - du betalar bara 19 kronor för att kunna utnyttja möjligheten till senare betalning.

Passa på att beställa nya/fler smyckesdisplayer - perfekt både för dig som säljer dina smycken och för dig som bara vill ha mer ordning och reda hemma! Plexitagsen med din egen logotyp/text är det också halva priset på så har du funderat på sådana bör du slå till nu. Utöver detta har du nästan 5000 artiklar till att välja emellan i butiken. Vi har pärlor, berlocker, blingbling, basdelar, storpack, organzapåsar och mycket mer att välja på.

Vi vill också passa på att skicka ett stort TACK till alla er som redan beställt under vår rea. Det är otroligt värdefullt för oss att ni hjälpt oss att få mer ordning på vår likviditet.
 

TA SISTA CHANSEN ATT FYNDA!!
/Camilla, Sara & Frida
 
 


Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen