Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

April 2011

PLEXIGLAS

Nu lanserar Caraga sin stora påsknyhet - PLEXIGLAS. Du hittar Caragas egna tags med text, möjlighet att beställa tags med din egen logotyp och tomma för egen tillverkning med gravyrpenna eller stansar i butiken.

Du hittar Caragas egna texttags i butiken. Det finns flera olika att välja på i olika storlekar. Supersnyggt att använda till halsband.

Carpe Diem-tagen har dessutom hål på två sidor och kan därför användas både som vanligt hänge men även som connector och till armband. Fäst kedja eller tråd på varje sida så har du ett läckert smycke.
 
Beställ egna ovala tags i 17 x 10 mm med din egen logotyp. Perfekt att använda som designertag på dina smycken. Är även färgneutrala så de passar att använda till alla metallfärger och till alla andra material.

Snabb leverans!!


Vi har även tomma tags och hängen som du kan använda om du vill göra dina helt unika smyckesdelar. Stansa med dina metallstansar (fungerar utmärkt om man slår lagom mycket) eller gravera med en gravyrpenna.

Har du ingen gravyrpenna så kan du köpa en hos Caraga för bara 179 kronor. Fungerar till plexiglas, vanlig glasgravyr, metall, trä mm. Bara fantasin sätter gränserna för vad du kan göra för roliga smyckesdelar med denna.Du hittar alla nya plexivaror under nyheterna för april - KLICKA HÄR.
VÄLKOMMEN in och kika på den roliga nyheter!!
/Camilla

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.
Drift & produktion: Wikinggruppen