Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

September 2012

www.caraga.se

   

2-årsjubileumet fortsätter...

 
Under hela september firar Nya Caraga 2 år. Grunden till företaget las redan i januari 2007 men det var först för två år sen i samband med att den tekniska butikslösningen byttes som det blev mer fart på verksamheten.
Som det lilla extra nyhetsbrevet, som kom precis i början av månaden, berättade så får ni bonusvaror om ni handlar för 500 kr eller mer under hela september. Handlar man för 500 kr får man välja en valfri vara från den speciella bonuskategorin. Handlar man för 1000 kr får man välja två varor osv. Erbjudandet gäller hela månaden och kan utnyttjas mer än en gång. Varorna finns i begränsad mängd och ev ersätts de som tar slut av annan vara. Du hittar bonuskategorin HÄR.
Idag drar även Caragas stora hösttävling igång. Det är dags för en kit-tävling. Detta innebär att man behöver köpa ett kit till reducerat pris hos Caraga för att kunna vara med i tävlingen. Det är kitet som ska användas för att skapa tävlingsbidraget och alla får samma förutsättningar. Dessa kit släpps för försäljning idag 17 september 2012 kl 17.00. Det finns 33 kit totalt och det är först till kvarn som gäller och max 1 kit per person/order. Övergripande tävlingsregler samt bild på kitet kommer i samband med släppet. Mer detaljerade regler och annan information medföljer kitet vid leverans. Du hittar kitet på Caragas förstasida kl 17.00 - www.caraga.se
Kiten kan även användas som del i en order som överstiger 500 kr så om du behöver något annat är det ju idé just nu då du kan få en bonusvara på köpet.
Just nu finns även två bra erbjudanden på Caragas Tips- och erbjudandesida. Skaffa ett bra telefonabonnemang och/eller ett personligt iPhoneskal med 50% rabatt. Till höger ser ni mitt nya Caraga-skal som är skapat genom detta erbjudande. Länkar och rabattkod hittar du HÄR.

Välkommen in i butiken och missa nu inte att vara med i kit-tävlingen.
/Camilla

Två av bonusvarorna man kan
få på köpet under september.


Du har väl inte missat att det finns äkta pashmina-sjalar/scarfsar bland nyheterna i september? Härlig kvalité! Perfekt att använda som den är eller tillsammans med smyckesdelarna för scarfsar.

Du hittar alla delar som passar bra till scarfsarna HÄR.


 
Urval av nyheter:  

 


Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen