Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

September 2011

Nya Caraga 1 år

Idag, den 1 september, fyller nya Caragabutiken ett år. Bytet av butikslösning var verkligen en väg för att nå framgång. Ni som var med innan vet vilka tekniska problem som fanns med den tidigare och det var ju ohållbart att fortsätta med denna. Den nya butiken fungerar dock helt felfritt och jag är glad att kunna erbjuda er ett stort sortiment inom flera olika varugrupper. Butiken innehåller det traditionella för smyckestillverkning, ex pärlor, lås, wirar osv, men även en hel del lite udda saker som displayer, stort sortiment för förvaring/förpackning och udda delar.
För att fira 1 års-jubileumet finns nu ett erbjudanande om att få displayer utan extra kostnad. Du har sex olika att välja på och får välja en för varje 500 kr som du handlar för. De passar utmärkt både för privat-, hobby- och verksamhetsbruk. Bara en sån enkel sak som att få lite överblick och ordning bland dina örhängen. Det är så lätt hänt att de ligger lite överallt och man faktiskt glömmer bort vad man har.
Erbjudandet kan dessutom utnyttjas mer än en gång och displayerna är tillgängliga så långt lagret räcker. Skulle någon modell ta slut kommer alternativ att erbjudas.
Jag vill också passa på att be om ursäkt till de som hade problem med förra nyhetsbrevet. Jag fick vetskap om att bilden som bifogades i detta ställde till problem. Eftersom jag gjort på ett nytt sätt för att infoga denna så tror jag att jag vet vad felet beror på och jag kommer att infoga bilderna på det tidigare sättet framöver för att undvika fler liknande problem.
VÄLKOMMEN in och kika i den jubilerande butiken!!
/Camilla
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.
Drift & produktion: Wikinggruppen