Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

September 2010

 

Nu är CARAGA tillbaka!!

Efter sommarstängt och uppdatering av butikslösning och design är Caraga tillbaka igen. Det finns massor av nyheter i butiken och mer fylls på hela tiden. Du hittar enklast nyheterna för augusti och september högst upp bland kategorierna.
När du handlar från Caraga kan det dröja upp till en vecka efter betalning innan du har dina varor. Detta beror på att jag som driver Caraga har ett "vanligt" jobb, familj med små barn och en husrenovering som också kräver min tid och mitt engagemang. Jag försöker uppväga den längre leveranstiden genom att erbjuda lite annat sortiment än de flesta andra. Mitt fokus ligger inte på de traditionella pärlorna utan mer på smyckesdisplayer, berlocker, bokmärkesstommar mm. I dagsläget finns drygt 2000 artiklar i butiken och mer bara väntar på att komma in.
Som nylanseringserbjudande bjuder jag på fraktkostnaden under resterande del av september. Ange frifrakt som rabattkod och klicka på aktivera i kassaläget så försvinner fraktkostnaden. Minsta ordersumma är dock fortfarande 100 kronor.
VÄLKOMMEN in och kika på den nya fina butiken!!
/Camilla

Urval av nyheter:
 
 
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
När vi når 100 personer på GILLA-listan
lottas presentkort på 300 kronor ut.
 
 
Drift & produktion: Wikinggruppen