Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

November 2014

www.caraga.se

   

Höst och dags för julklappstillverkning!

 
Hösten är här med sitt pysselväder. Nu finns alla möjligheter att sitta med en kopp te och pyssla. Varför inte lite egengjorda julklappar i år? Hos Caraga hittar du allt material du behöver för att göra fina julklappar och dessutom söta påsar att använda som förpackning.
Caraga har tagit fram en serie egna metalldelar och första omgången är nu tillverkad och finns i butiken. Tankvärt eller bara kul? Du hittar säkert något hänge som passar till ditt projekt. Du hittar alla våra egna metalldelarna HÄR.
Kring jul är det mycket kostnader och därför finns nu även Klarnas julkampanj i butiken. Den innebär att du kan beställa nu och betala i slutet av januari. Ingen ränta tillkommer och ingen avgift hos Caraga. Det enda du betalar är 29 kronor per köp till Klarna i samband med att du betalar i januari. Välj Klarna julkampanj i kassan!
 
 

På tal om betalningssätt så finns numera swish som integret betalningssätt i butiken. När du klickar i swish och godkänner din order får du direkt information om hur du enkelt betalar din order. Du behöver en app till din telefon och mobilt bank-id. Läs mer om swish HÄR:

Just nu får alla som provar det nya sättet att betala en smart pärllinjal på köpet. En kombination av linjal och pärlmätare då det finns hål i de vanligaste pärlstorlekarna så man enkelt kan avgöra vilken storlek du har på dina pärlor. Ingen kod behövs utan alla som använder swish till och med 15 november får linjalen automatiskt med sin leverans.

En annan nyhet i butiken är att man nu kan beställa metalltags med egen logotyp. Just nu finns en modell, klassisk oval 17x12 mm, och de beställs i 100-pack. Det går även, mot tillägg, att få logotypen på båda sidorna.

Tagsen tillverkas i Kina av nickel-, bly- och kadmiumfri metall och leveranstiden är ca 8-10 veckor. 

VÄLKOMMEN att lägga din order hos www.caraga.se
/Camilla
 

Nyheterna i butiken hittar du HÄR.

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen