Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

November 2012

www.caraga.se

   

Lagerrensning 50-75% rabatt på många varor

 
Nu pågår en stor LAGERRENSNING hos Caraga. Du får 50-75% rabatt på ett urval från sortimentet. Passa på att köpa allt från displayer och organzapåsar till berlocker och pärlor till kraftigt rabatterade priser. Priserna gäller så långt lagret räcker men längst till och med den 15 november. Lagerrensningen finns i en egen kategori - du hittar den HÄR.
Höstnyheterna fortsätter att trilla in. Det finns redan 103 nyheter på plats i novembers nyhetskategori och då har månaden ändå bara börjat. Massor av härliga varor till bra pris. Nedan hittar du ett litet urval av dem och HÄR ser du alla månadens nyheter.
Något som är väldigt roligt är att vi fått sånt gensvar på vår nya pärlträff i Lund till våren. Nästan alla svenska platser är bokade och nu ska vi försöka få ihop lite danska sponsorer och deltagare också. Vi hoppas vi ska få danskarna att inse hur kul det är med stor pärlträff med möjligheten att lära sig mer, umgås och ha otroligt kul. Vill du läsa mer om träffen hittar du all information på vår hemsida: www.beadloversmeet.com 
Under september och oktober har Caraga haft en pågående kittävling. Idag har bedömningarna sammanställts och vinnarna presenterats. Vinnarna blev:
1:a pris - Fia Windh
2:a pris - Anna Lindell & Erika Carlquist
4:e pris - Jenny Hapasari-Niemi
5:e pris - Christina Söderberg
Grattis till alla vinnarna och ett stort TACK till alla er som ville vara med i tävlingen. För att läsa om tävlingen och se alla bidrag - klicka HÄR.
 

Lär känna oss lite bättre...

Sara Pilthammar - är syster med Camilla som driver Caraga och sedan 1 oktober 2012 anställd på ca 50%. Sara har som främst uppgift att packa Caragaordrar. Hon hjälper även till med uppackning, uppräkning och nickeltestning redan.

Privat bor denna 37 åring i Kristianstad med sina två barn - Emma 13 år och Victor 12 år. Främsta fritidsintresset är hunden Tess som är en blandning av schäfer och collie.

Sara ser fram emot att lära sig mer om pärlvärlden och kommer förhoppningsvis att vara med under Bead Lovers Meet i Lund till våren.

Snart dags för alla julmarknader. Missa inte att vi har en av marknadens bredaste utbud av displaymaterial för smycken. Massor att välja på både för inom- och utomhusbruk.
VÄLKOMMEN att lägga din order!
/Camilla & Sara
 
Urval av nyheter:  

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen