Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Mars 2011

Fri frakt, nyheter på hög och nervositet inför den stora pärlträffen

Dags för ytterligare ett nyhetsbrev. Månaderna flyger verkligen fram. Fördelen just nu är dock att det blir ljusare för varje dag och vi har vår och sommar framför oss. Det är dessutom trevligare med smycken under den ljusa och varma delen av året eftersom ett armband kommer mer till sin rätt på en solbrun arm än gömd under lager av vinterkläder.
Precis som ifjor så bjuder jag på fraktkostnaden under resterande del av mars. Ange frifrakt som rabattkod och klicka på aktivera i kassaläget så försvinner fraktkostnaden. Minsta ordersumma är dock fortfarande 100 kronor.
Gå in i butiken och låt dig inspireras av alla nyheter, en bra bit över 100 under februari, som dyker upp. Jag lägger in mer så fort jag har en stund över. Här finns gott om nyheter hemma som inte hunnit in ännu och ännu mer är på gång.
Ser just nu fram emot den stora pärlträffen Facett den 1-3 april i Stockholm. Det blir min första och det är allt lite nervöst, precis som alltid när man ska göra något helt nytt. Är du sugen på att vara med så är det bara att anmäla sig då det fortfarande finns platser kvar. Läs mer på Facetts hemsida.
VÄLKOMMEN!!
/Camilla

Urval av nyheter:
 
 
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.
Drift & produktion: Wikinggruppen