Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Maj 2011

Semester och Facebooktävling!

 
ÄNTLIGEN verkar solen kommit för att stanna lite mer permanent. Visst gör det gott i själen bara av att se den blå himmeln och slippa vinterjackan?
Efter en lång vår med mycket sjukdomar i familjen och hög arbetsbelastning ska vi unna oss lite semester redan nu i maj. Under tiden 12-30 maj kommer därför inga ordrar att packas, inga mail att besvaras och inga telefonsamtal att tas emot. Butiken håller öppet men eftersom jag inte har några anställda så kommer de ordrar som läggs under denna tid levereras i juni.
Som kompensation för lång leveranstid kommer det att lämnas 25% rabatt på alla ordrar 12-30 maj om man anger koden VÄNTA i kassan. Observera att koden börjar gälla först den 12 maj och att motprestationen är att man gladerligen väntar på sin beställning till dess jag är hemma och hunnit packa igen. :-)
Ordrar som läggs och betalas senast 11 maj kommer att skickas innan semestern så skynda att beställa om du behöver leverans i maj.
Just nu kan man delta i en tävling på Facebook för att vinna ett presentkort på 500 kronor. Läs mer om detaljerna HÄR. Facebook är ett trevligt sätt att kommunicera med er och jag lägger lite löpande in information om leveranstider, nyheter och lite kuriosa kring arbetet med Caraga. Även om ni inte vill vara med i tävlingen är ni varmt välkomna att gilla sidan för att få ta del av informationen (använd länken längre ner i mailet).
Det ligger massor av roliga nyheter i lådor här som bara väntar på att packas upp och läggas in i butiken...och mer är på väg så håll utkik i juni så hoppas jag att jag hinner lägga in mer nyheter igen.
Ha en riktigt skön fortsättning på maj...det ska jag ha!
 
/Camilla
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen