Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Juni 2014

www.caraga.se

   

Loppissöndag!

 
Idag är det loppissöndag i Nogersund där Caraga och Caraga Outlet håller till. Hela byn har loppisbord uppställda och har du möjlighet att åka på utflykt kl 9-14 så passa på att komma hit och gå omkring i det fina vädret. Det finns även en restaurang i hamnen om man vill äta eller ta en glass. 
Caraga Outlet håller också öppet och har fantastiska loppiserbjudanden. Bland annat alla pärlsträngar för 10 kronor/st, ett helt bord med enkla armband för 10 kronor/st och ett bord med andra sorterings-displayer till superpris. Du hittar oss på Klövastensvägen 19 i Nogersund utanför Sölvesborg, Blekinge.
Du som inte har möjlighet att komma har IDAG chansen till ett loppiserbjudande på webben. Köp andra varor för 100 kronor i butiken så kan du köpa ett pärlmix på hela 20 STRÄNGAR för endast 200 kronor, dvs 10 kronor/strängen. På webben kan du inte välja pärlornas form och storlek men du kan önska färger genom att skriva dessa i meddelandefältet i kassan.
Passa på att göra ett riktigt bra fynd och skaffa oväntad inspiration till sommarens pärlande. Vad är mer spännande än att göra smycken genom att utgå från materialet istället för vad jag "brukar göra"?
Du hittar erbjudandet på första sidan till höger. www.caraga.se 

 

Klarna har även i år en sommarkampanj. Väljer du att utnyttja den så handlar du i sommar men betalar först den siste augusti och då kan du dessutom välja att lägga upp din betalning på flera månader om du önskar. Total kostnad om du väljer att betala den siste augusti är 29 kronor extra (utöver varorna). Inga andra kostnader tillkommer!

Dessutom erbjuder Caraga helt FRI FRAKT hela sommaren!  

Gilla även Caraga Outlet på Facebook: www.facebook.com/CaragaOutlet för mer information om butiken och öppettider framöver.


Ha en skön söndag och välkommen in i butiken.
/Camilla
 

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen