Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Juni 2012

www.caraga.se

   

I väntan på solen pärlar vi!

 
Trist väder betyder mer tid för pärlande. Passa på att fixa de sista smyckena till sommarens marknader eller bara muntra upp dig själv med ett riktigt färgglatt smycke för att kompensera att värmen dröjer något.
Scarfsarna går fortfarande mycket bra och sortimentet utökas hela tiden. Senast idag har det landat både påfyllning och nya delar. Bland annat en ny mini-tunna som gör det möjligt att göra scarfssmycken till barn och matchande set mamma-dotter eftersom samma modell även finns som fullstor tunna. Tänk dock på att om du vill göra barnscarfsar måste du dela bastyget på längden då tunnans innerdiameter är mindre. Alla scarfsdelar hittar du HÄR.
Idag lanserar även Caraga den nya TIPS & ERBJUDANDE-sidan i butiken. Här hittar du tips och länkar inom fyra olika kategorier.
-Tidningar - här hittar du några av de aktuella pärltidningarna som finns att prenumerera på.
-Böcker - här är bra tips på smyckestillverkningsböcker presenterade. Har du någon bra bok i hyllan som du vill tipsa om? Maila titel, ISBN-nummer och beskrivning/motivering till butik@caraga.se. Alla publicerade tips belönas med en liten gåva.
-Starta eget - här kan du som funderar på eller redan driver eget företag hitta bra tips och länkar.
-Övrigt - lite andra bra att ha-saker och tips finns under övrigt-kategorin. Saker som jag gillar och vill tipsa om.
Mer tips och länkar kommer framöver. Jag hoppas också kunna ge lite olika erbjudanden till er kunder under denna flik så passa på att kika in där när du besöker butiken. Du hittar sidan till vänster i menyn Övrigt under varukategorierna. Se HÄR.
 
 

I sommar hittar du Caraga både på Killebom i Sölvesborg (lokal på Södergatan mitt i stan) under 4-7 juli och på Kiviks marknad 16-18 juli.

Det kommer att vara utförsäljning av tidigare lager i form av kläder, färdiga smycken, hårdekorationer, inredningsdetaljer mm vid dessa tillfällen.

Om ni har vägarna förbi vore det jätteroligt om ni stannade till och hälsade. Presentera gärna er då det är svårt att veta vem som är vem i vimlet. VÄLKOMNA!

Under sommarmånaderna kommer ordrar att packas mer eller mindre som vanligt. Några veckor kommer det att vara något längre leveranstid. Du hittar specifik information om respektive vecka HÄR.
Ha en skön sommar och välkommen in i butiken!
/Camilla
Ps Det fyrradiga armbandet till höger är gjort av 2 mm gummislang i neonfärger som flätats och sen dekorerats med berlocker i plexi, metall och vanlig plast. Ds
 
Urval av nyheter:  

 


Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen