Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Juni 2011

Bättre sent än aldrig...

Jag ligger verkligen steget efter just nu så här kommer juni månads nyhetsbrev...några veckor sent. Vill börja med att tacka alla som shoppade under min semester med rabatt. Ni har haft stort tålamod med de långa leveranstiderna och det är jag tacksam för. Nu är jag i alla fall ifatt med orderkön och kan börja jobba aktivt med butiken igen. Idag har mer än 150 kg nyheter och påfyllning landat i Blekinge så jag har att göra. Bland annat finns nu fem olika modeller av ear cuffs hos Caraga, bland annat i svartmetall och antikguldfärg. Du kan köpa både styckvis och i 50-pack.
I sommar kommer jag endast att ha strödagar med semester och det betyder att det kommer att vara normal leveranstid (upp till en vecka) under hela sommaren. Är det extra bråttom pga marknad eller liknande går det bra att höra av sig så gör jag vad jag kan för att hjälpa till.
En stor nyhet är att Caraga kommer att få egna företagslokaler i Bromölla efter sommaren. Hela lagret kommer att flytta och detta öppnar upp möjligheten för er som bor i närheten eller kommer förbi på E22:an att lagershoppa med rabatt. Eftersom jag fortfarande inte jobbar med Caraga på heltid behöver du dock avisera ditt besök innan - ring eller maila så kommer vi överens om en tid (gäller från och med 15 september).
Missa inte att delta i Facebookutlottningen. När vi nått 1000 gilla-markeringar på Facebook kommer någon att vinna ett presentkort på 1000 kronor i butiken. Har du missat och vill vara med - läs HÄR.
www.caraga.se/butik
/Camilla

Urval av nyheter:
 
 
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.
Drift & produktion: Wikinggruppen