Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Juli 2014

www.caraga.se

   

Semester, ledigt och sommarpyssel!

 
Nu är det semestertider MEN på Caraga kommer det inte att vara semesterstängt i år. Eftersom mycket tid gått åt till flytten så väljer jag nu att ha öppet i sommar för löpande beställningar. Behöver du påfyllning av lås till nästa helgs marknad? Är den elastiska tråden slut och du vill kunna trä lite armband på stranden? Är du trött på regnandet och vill fylla hemma med färg och pyssel istället? Beställ från Caraga i sommar!
Just nu kan man bland annat förhandsbeställa de populära bokstavspärlorna. Förväntad leverans är ca 10 juli och förbeställningarna levereras i första hand. Många nya modeller på de vanliga 7 mm-pärlorna och även vita med svarta bokstäver i den större 10 mm-storleken. Finns även som mixade siffror eller mindre förpackning med enbart 0 eller 7 (för att bättre kunna utnyttja mixarna till mobilnummer). Gör kontaktarmband till barnen för sommarens utflykter eller, som ett tips jag såg på Facebook, gör armband med ditt eget telefonnummer och ge till någon du vill ska ringa dig på krogen. Mer minnesvärt än ett armband blir det väl knappast! :) Du hittar förbeställningen på pärlorna HÄR.
Dessutom fortsätter vår egen sommarkampanj FRI FRAKT under hela sommaren. Du betalar enbart priset för produkten och Caraga står för porto och emballage.
Vill du fördela betalningarna så erbjuder Caraga även betalning via Klarna. Just nu är deras sommarkampanj 2014 i full gång. Den innebär att det du beställer under sommaren betalar du (eller väljer att lägga upp på avbetalning) i augusti. Total kostnad om man väljer att betala i augusti är 29 kronor/beställning. Ingen avgift för detta tillkommer i butiken.

 

 

Den hetaste nyheten i sommar är annars RUBBER FUN. Tekniken där du använder små gummiband för att göra många roliga smycken. Perfekt att göra tillsammans med barnen under ledigheten.

Hos Caraga hittar du både startset och påfyllnadspåsar. Med olika färg och effekter på gummibanden blir det olika resultat av samma mönster.

Mönster till olika armband, halsband och ringar hittar du enklast på You Tube. Sök på "rubber band" så kommer det upp massor av inspiration. Du hittar bland annat armband HÄR.

På bilden till vänster har jag gjort ett regnbågsarmband med de gummiband som ingår i startsetet. Tekniken till detta är superenkel och heter Fishtail om man vill söka extra på just denna.

Startseten och påfyllnadspåsarna hittar du under nyheter juni HÄR.

Ha en riktigt skön sommar!
/Camilla
 
   

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen