Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Juli 2013

www.caraga.se

   

Seedbeads på köpet och ny mini-pärlträff

 
Redan juli och semestertider. På Caraga tar vi dock ingen sammanhängande ledighet vilket gör att vi kan lova någorlunda normala leveranstider under hela sommaren. Mer exakta uppgifter för respektive vecka hittar du HÄR.
I juli fortsätter vi dessutom med FRI FRAKT för ALLA ordrar och Klarnas sommarkampanj pågår ju månaden ut - få hem varorna nu och betala först i slutet av augusti. Ingen fakturakostnad hos Caraga utan 29 kronor i kampanjavgift hos Klarna. 
Handlar du dessutom för 500 kronor eller mer får du en påse med kinesiska seedbeads 450 gram på köpet. Önska färg i kassan så försöker vi skicka så nära önskemålet som möjligt.
Massor av nyheter ligger och väntar på att bli inlagda och mer kommer löpande under sommaren så kika in i butiken under nyheter och/eller gilla oss på Facebook för löpande information (se länk längst ner i mailet).
Glöm inte bort nya grossistbutiken för dig som säljer smycken. Här hittar du färdiga smycken till riktigt bra priser och det går även att specialbeställa en egen kollektion med graverad logotyp, egen design mm.
Läs mer om emone design HÄR
 
 

Camilla som driver Caraga är en av arrangörerna till den stora pärlträffen Bead Lovers Meet (www.beadloversmeet.com) som genomförs årligen i mars. Nu kommer även mindre pärlträffar arrangeras i Bromölla och vi börjar den 1 september. 

Avgiften för träffen är 300 kronor men då ingår all mat, måltidsdryck och fika. God mat blir en välbehövlig energikick och ett bra tillfälle att umgås lite mer.

Under träffen kommer det att finnas möjlighet att handla från en del av Caragas sortiment på plats. Det finns även möjligt att gå en enklare workshop, få hjälp att komma igång om man är nybörjare och mycket tillfälle till ny inspriration.

Bor du i eller i närheten av Bromölla - kom och ha en härlig heldag tillsammans med andra med samma instresse. Ordna samåkning och tipsa syrran eller jobbarkompisen också. Det är aldrig för sent att börja göra egna smycken.

VÄLKOMNA!

Läs mer under pärlträff till vänster HÄR

Anmäl dig HÄR

Ha en riktigt skön sommar!
/Camilla & Sara
 
Urval av nyheter:  

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen