Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Januari 2011

God fortsättning på nya året...

Jag vill börja med att berätta att det nu går att betala mot faktura i butiken. Efter att ha inlett samarbete med Payson så finns nu Payson Faktura som betalalternativ. Ordinarie pris för faktura är 29 kronor/beställning men under januari är detta helt KOSTNADSFRITT. Passa på att testa fakturaalternativet och få 10 dagars kredit utan extra kostnad. En enkel kreditupplysning görs av Payson innan fakturaköpet går igenom (ger EJ någon kreditförfrågan hos UC). Läs mer under villkor och vid betalalternativet i kassan.
Även programvaran för kort- och internetbankbetalningar via Payson har uppdaterats så den ser lite annorlunda ut jämfört med tidigare. Funktionen är dock densamma och detta alternativ är alltid kostnadsfritt och säkert.
Just nu har jag lite ledigt tillsammans med min familj efter en hektisk höst. Det känns underbart att ladda batterierna och kunna ägna sig lite åt min favoritsysselsättning - skönlitteratur - som det är svårt att klämma in normalt sett. Just nu läser jag andra delen i Twilightsagan. Roligt att läsa böckerna även om jag redan sett filmerna. Böcker är oftast bättre än filmatiseringar. Min "minisemester" innebär dock att jag inte packar ordrar som vanligt under helgerna. Jag packar enstaka dagar men viss fördröjning kan finnas jämfört med ordinarie leveranstider. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas på förståelse. Från och med vecka 2 är dock allt som vanligt igen.
På nyhetsfronten finns en hel del. En större leverans kom precis innan jul och arbetet med att lägga in nyheterna fortgår. Massor kvar att lägga in så det är bara att kika in då och då för att se vad som dyker upp. Bland annat är det mer organzaband på hel rulle till bra pris, organzapåsar i storlek 5,5 x 7,5 cm har fyllts på i många färger, koppartråd i fler tjocklekar och nyanser, örhängeskrokar i storpack i olika färger och lite olika mellandelar och berlocker/hängen. 
Välkommen till ett nytt spännande pärlår och låt kreativiteten flöda! 
/Camilla

Urval av nyheter:
 
 
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.
Drift & produktion: Wikinggruppen