Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Januari 2012

Nytt år...nya utmaningar!

Nu har vi ett nytt år framför oss. Hoppas ni har mycket roligt att se fram emot under året. Själv tycker jag det ska bli spännande eftersom det bland annat innebär att jag ska gå över att jobba heltid med mitt företag från och med mars. Känns skönt att få möjlighet att fokusera på en sak och få lite mer tid. Innan dess har jag dock extra mycket att göra på mitt "vanliga" jobb och jobbar nästan heltid där fram tills jag slutar siste februari. Detta kommer att innebära att det inte händer så mycket i Caraga under januari-februari. Lugnet före stormen... :-)
Under nya året planeras också en mängd roliga saker - deltagande på mässor, nya tävlingar/utlottningar och givetvis massor av nyheter inom plexi, displayer och övrigt material. Jag har tusen idéer och tankar så inspirationen saknas inte. Jag kommer att smygbörja redan nu med ett spännande besök på Formex i Stockholm den här veckan. Jag ser fram emot att få en inblick i vad trenderna säger i form av material, färg och form. Det blir mitt första besök där men förhoppningsvis inte det sista. 
Jag hoppas ni hänger med och hittar ny inspiration till härliga smycken framöver och följer med mig och Caraga på den fortsatta resan.
Ha ett fortsatt härligt år så hörs/syns vi snart igen!
/Camilla

Urval av nyheter:
 
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.
Drift & produktion: Wikinggruppen