Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Februari 2012

Alla hjärtans dag

En riktigt härlig alla hjärtans dag önskar jag er alla. Just idag kan du köpa plexihjärtat 47 mm med helt valfri text för bara 25 kronor (ord pris 49-65 kr). Hjärtat finns i flera färger och med olika typsnitt att välja på. Du hittar det HÄR.
I övrigt trillar alltfler av beställningarna från Formex in. Idag väntas ytterligare en leverans med bland annat smyckesträden i trä. Superfina och rejäl storlek. Ser fram emot att börja fylla på butiken med alla nyheter.
En annan nyhet som är på ingång är delar till egen tillverkning av scarfshalsband. Flera utställare på Formex hade dessa i sitt sortiment och nu kommer delarna till butiken så ni kan göra egna efter stil och smak. Håll utkik!
Den 10 mars anordnar Caraga i samarbete med Tusen Trådar en lagerutförsäljning på Rattens gränd 1, Bromölla. Har du möjlighet att komma förbi kan du fynda allt från kläder och färdiga smycken till inredningsdetaljer och smyckestillbehör till riktigt bra priser. Läs mer om evenemanget på hemsidan eller i Caragas logg på Facebook.
Snart är det dags för mig att ta det stora steget och jobba heltid med mitt företag. Det är jättekul, spännande, läskigt och inspirerande - allt på samma gång och jag ser verkligen fram emot att kunna lägga mycket mer tid på företaget. Lite förändringar blir det i samband med detta men mer information kommer i nästa nyhetsbrev.
/Camilla  

 

Urval av nyheter:
 
 
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen