Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Februari 2011

Snart vår...

Här kommer ett något försenat nyhetsbrev för februari. Jag hoppas att ni, liksom jag, kan känna att vi nu går mot rätt håll. Dagarna blir ljusare och längre, det är kärlek i luften (alla hjärtans dag på måndag) och snart är det sportlov - ett utmärkt tillfälle att sitta inne och pyssla lite med barnen när vädret är lite sämre. Passa på att introducera dem till smyckestillverkning. Det är en rolig och kreativ hobby.
På nyhetsfronten är det full fart. Många nya varor har kommit och jag jobbar för fullt med att lägga in dem i butiken. I övrigt är Payson faktura igång på allvar och det verkar fungera bra. I samband med detta vill jag dock uppmana er som betalar med "vanliga" Payson att alltid ha ert lösenord redo när ni ska använda den betalmetoden. Payson har, på grund av krav från tillsynsmyndigheterna, ändrat sin tekniska lösning så numera måste man logga in på sitt Paysonkonto för att göra betalningen. Alla som använt Payson tidigare har ett Paysonkonto. Har du glömt vilket lösenordet är går du bara in på www.payson.se i ett nytt fönster innan du godkänner din order och hämtar hem lösenordet genom "Glömt ditt lösenord?" under Logga in-knappen.
Inom kort kommer ett nytt erbjudande för våra Facebook-fans så gå in och gilla sidan (länk här nedan). OBS! I samband med bytet av profil har nya standardinställningar gjorts av Facebook angående vilka inlägg som visas i din nyhetslista. Ser du inte längre inläggen från Caraga (och andra vänner/företag) bör du LÄSA HÄR.
/Camilla

Urval av nyheter:
 
Se alla de senaste nyheterna HÄR
 
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida. Klicka
på bilden för att komma till sidan.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.
Drift & produktion: Wikinggruppen