Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

December 2012

www.caraga.se

   

Jul, julklapp och fler anställda...

 
Nu är julen snart här...en tid vi på Caraga gillar extra mycket då vi ÄLSKAR den härliga röda färgen. Snön har ju anlänt, på gott och ont, men den ser ju till att skapa stämning tillsammans med alla fina adventsljus.
För att ytterligare höja julstämningen får alla som beställer fram till och med julafton och anger "JULKLAPP" i meddelandefältet en inslagen julklapp från Caraga (värde ca 30 kronor). Erbjudandet kan utnyttjas vid flera tillfällen men gäller bara till och med julafton 2012.
Under julen kommer vi ta lite ledigt också. Ordrar kommer dock att skickas någorlunda löpande ändå. Tänk dock på att det är mycket helg- och röda dagar i jul och därmed inte så mycket postutdelning. Sista dag att beställa (där vi ser pengarna) för leverans innan jul är den 20 december. Vi skickar då i tid och så är det upp till Posten att leverera din beställning.
Har du svårt med julklappar kan du ge bort ett presentkort från Caraga - du hittar dem under Övrigt i butiken. Ett annat alternativ är att ge bort en deltagarplats på Bead Lovers Meet. Caraga är medarrangör till denna stora pärlträff i Lund till våren och vi har precis släppt ytterligare några platser. Läs mer på hemsidan www.beadloversmeet.com
Ett annat bra julklappstips är röda smyckesdisplayer. Just nu hittar du bland annat en röd t-bar för armband bland Nyheterna i december. Den och övriga, bland annat mycket i rostfritt stål och nya storpack av motringar i ljus silverfärgad metall, kan du hitta HÄR.
Har du en butik/blogg som säljer färdiga smycken eller bloggar du om smycken/mode och är kund hos Caraga kan du be om länkbyte. Vi länkar då från vår butik mot att du länkar tillbaka till Caraga från din sida. Maila oss via kontaktformuläret i butiken om du är intresserad.

 

 

Lär känna oss lite bättre...

Frida Johansson - är sedan den 19 november 2012 en del av vårt gäng. Frida kommer att hjälpa till en del i Caraga under perioder med hög orderingång men har som främsta uppgift att sköta systerbutiken CaPi.me och Caragas Traderaförsäljning.

Privat bor Frida tillsammans med sin familj i Bromölla, där även Caraga finns. På fritiden gillar hon att vara kreativ genom att skapa, måla och bygga. Vi har redan sett till att hon numera kan lägga smyckestillverkning till den listan.

Med sina 21 år, positiva anda och glimt i ögat har Frida redan glidit in och passar utmärkt ihop med oss andra i företaget. Vi ser fram emot att följa Fridas utveckling hos oss. VÄLKOMMEN!

Vill du läsa tidigare nyhetsbrev? Du hittar alla under fliken nyhetsbrev i butiken.
En riktigt GOD JUL och ett härligt GOTT NYTT ÅR 2013 önskar vi er alla!
/Camilla, Sara & Frida
 
Urval av nyheter:  

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen