Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Augusti 2012

www.caraga.se

   

Mer än 140 nyheter i augusti...

 
Det märks att sommaren är slut och hösten är på ingång. Rutinerna är igång och hos Caraga innebär det att nyheterna trillar in i snabbare takt igen. I augusti har mer än 140 nyheter landat än så länge. Massor av härligt nytt att titta på och botanisera ibland. Du hittar alla HÄR
En av de största nyheterna den här månaden är NYA FORMER på designertagsen i plexi. Nu kan du välja att ha ditt smyckesmärke på en fjäril, ett hjärta eller varför inte en döskalle? Skapa en känsla runt ditt märke genom att välja en cool form. Senare i höst kommer även möjligheten att få en helt egen form på sina tags. Detta blir givetvis lite dyrare vid första beställningen dock då det kräver mycket bearbetning för att få fungerande filer att utgå ifrån.
I övrigt kommer mer plexi att dyka upp framöver och en hel del nyheter ligger på vänt för fotografering så flödet lär fortsätta.
Under hösten finns planer på att anställa min syster i företaget. Jag ser fram emot avlastningen och samarbetet. Det är spännande att Caraga växer och utvecklas. Återkommer med en bättre presentation av henne, och kanske mig också, när det är dags. :-)
Passar även på att göra lite mer reklam för Caragas tips & erbjudande-sida. Här hittar du många bra tips - både inom smyckestillverkningsområdet och generella tips. Jag fokuserar på att försöka ge lite extra bra tips till dig som är småföretagare. Jag brinner själv för entreprenörskap och småföretagsamhet så jag vill gärna främja saker som kan hjälpa oss framåt i vår vardag.
Just nu hittar du dessutom två "JUST NU"-erbjudanden. Det är tidsbegränsade erbjudanden som gäller under en kort period. Dessa är en av anledningarna till att det är bra att ta för vana att kika inom sidan varje gång du är i butiken och tittar - kanske har det kommit något nytt erbjudande som just du tycker är kanonbra?
Själv längtar jag efter att prenumerationerna på de tidningar jag beställt ska gå igång. Kan tycka att en riktigt färsk pärltidning nu till höstmörkret vore toppen. Du hittar de flesta tidningarna och hur du får tag på dem på tipssidan.

 

Nu ser vi fram emot en härlig pärlhöst och kör järnet!
/Camilla
 
Urval av nyheter:  

 


Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen