Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Augusti 2011

Lagerflytt

Efter några intensiva veckor är snart hela lagret på plats i de nya företagslokalerna i Bromölla. En hel del upplockning och sortering återstår men redan nu kan jag se vilken otrolig skillnad det kommer att bli. Det ska bli väldigt skönt att ha lagret samlat och inte, som tidigare, utspritt i hela vårt hem.

Bild från nya lagret - inte klart men en försmak på hur det blir
Mycket varor dyker också upp i gömmorna som varit bortglömda så jag kommer under hösten att varva nyinkommet med att lägga in lite äldre varor som inte hunnit in i butiken tidigare. Det finns mycket displayer, pärlor, trådar och annat kul som väntar.
 
Om ni har vägarna förbi Bromölla är ni också väldigt välkomna att komma inom och shoppa i lagret till reducerade priser. Du kan då själv se storlekar, färger och material. Lagret ligger precis intill E22:an så det är inte svårt att hitta dit men glöm inte att du behöver boka tid först eftersom jag inte är där på heltid. Det går dock bra att komma även kvällar och helger efter överenskommelse.
NY TÄVLING finns också presenterad i butiken. Vinsten är, förutom presentkort, att få bli inspiratör i Caraga under hösten. Få ut paket med nya varor, var kreativ och hjälp mig inspirera andra besökare i butiken. Läs mer om tävlingen på tävlingssidan eller bland nyheterna.
VÄLKOMMEN in både på webben och live vid tillfälle! Ha en fortsatt skön sommar!
/Camilla
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.
Drift & produktion: Wikinggruppen