Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

April 2014

www.caraga.se

   

Glad påsk till er alla!

 
Först och främst...en riktigt GLAD PÅSK till er alla. Caraga och Camilla som står bakom företaget har haft en händelserik start på året men nu börjar så sakterliga bitarna falla på plats och det rullar på mer och mer.
Företaget byter ju lokaler senare i år och i samband med detta öppnar även en fysisk outletbutik. Vill du följa med i arbetet kring detta och även få informaton om erbjudanden och öppettider - gillar då den särskilda Facebooksidan för den fysiska butiken: www.facebook.com/CaragaOutlet
På Facebook händer det även mycket roligt på webbutikens sida (se länk nedan). Här hittar du information om nyheter, får följa butiken lite bakom kulisserna samt får tips, råd och inspiration. Härom dagen fick Caraga sin mest gillade bild någonsin och det visade sig vara en "misslyckad" produktbild (se bild till höger). Ibland kan ett fel bli rätt och många gillade uppenbarligen bilden. Vill man ha bilden i bra upplösning är det bara att skriva ett meddelande i kassan när man lägger en order så får man ett mail med den i samband med att ordern skickas. :)
 
 
Produktbild på de nya döskallepärlorna med stort hål. Lång exponering med kameran samtidigt som man blir störd kan ge häftig effekt i bilden.
 

 

Sista helgen i mars anordnades Bead Lovers Meet (www.beadloversmeet.com) för andra gången. Under träffen fick alla deltagare en happy-bag med gåvor från sponsorer och arrangörer. Caragas bidrag var ett kit som skulle användas till en tävlingen. Tävlingstemat var ett armband i årets färg svart där kitet skulle ingå men man fick lägga till fler delar.

ERBJUDANDE: Nu har du som Caraga-kund möjlighet att få ett likadant kit med din order. Lägg en order i butiken under april på minst 150 kronor och skriv BLM-kit i meddelande så får du kitet. Kitet består av 5 meter vaxad svart tråd 1 mm, 10 st facetterade glaspärlor 8 mm, en pärla med stort hål och hjärtmönster samt en plexiconnector med ordet Hantverk (totalt värde ca 50 kronor). Fundera över vad du skulle gjort för tävlingsbidrag och testa att komponera ett armband själv. Erbjudandet gäller en gång per person och fram till och med 30 april 2014 eller så långt lagret räcker. Skulle någon del ta slut ersätts denna med likvärdig.

På Bead Lovers Meet vann Jenny Franzén (www.yeni.se) första pris med sitt armband (se bild). Vinsten bestod i ett varupaket med olika smyckesdisplayer till ett värde av 500 kronor. Andra pris tog av Charlotte Lidén och trejde av Britt-Marie Henriksson. Caraga säger stort grattis till vinnarna och tack alla deltagare som valde att tävla i vår tävling under träffen.

Som en av arrangörerna till träffen passar jag även på att tacka alla inblandade för en trevlig helg. Hoppas vi ses nästa år...och ni som inte var där - missa inte nästa! :)

Ha en skön påskhelg!
/Camilla
 
Urval av nyheter:  

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen