Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

April 2012

www.caraga.se

   

TACK för en fantastisk första månad!

 
Jag vill börja med att rikta ett STORT TACK till alla er som hjälpte till att göra min start som egenföretagare på heltid så otroligt lyckad. Jag hade omsättningsrekord och många nya hittade både till butiken och till Facebooksidan. Jag tycker verkligen det är jätteroligt och ser med stor spänning fram emot fortsättningen.
Det är också otroligt roligt att så många gillar scarfshalsbanden. Det finns massor av kul att göra med dem och idag har det dessutom kommit hem en ny modell av basdelen - scarfstyg med metallprickar på. Väldigt dekorativt och ytterligare möjligheter öppnar sig. Du hittar de nya delarna till scarfsarna och alla andra nyheter i april HÄR.
Den kommande månaden kommer att handla mycket om förberedelser inför Facett som är sista helgen i april på Lidingö, Stockholm. Det blir Caragas första stora mässa och det är MASSOR som måste planeras och ordnas. Väldigt spännande och samtidigt nervöst! Jag ser dock fram emot att träffa så många av er som möjligt där och visa upp en liten del av Caragas sortiment. Ni som inte anmält er till träffen men bor i närheten har möjlighet att komma och besöka pärlbutikerna lördag-söndag. För mer information och öppettider - se Facetts hemsida www.facettsthlm.se
I och med att månaden övergått från mars till april är det nu frakt på ordrar under 400 kr igen. Det finns dock inte längre någon minsta ordersumma, vilket innebär att det går att göra små beställningar om man bara är ute efter något litet. Ordrar överstigande 400 kronor är det fortfarande, och alltid, fri frakt på.
 
 

Slutligen vill jag ta tillfället i akt och önska er alla en riktigt härlig påsk. Jag tror att ni önskar lika mycket som jag att våren snart ska vara här på riktigt och att kroppen snart är fylld av de härliga känslor som dyker upp när trädens löv slår ut och blommorna sticker upp ur marken igen.

En härlig pärlig vår på er!

Hälsningar

Camilla

Ps  Ni har väl inte missat att det nu finns tovad ulltråd i butiken. Mer färger och storlekar på G. Använd ihop med scarfsdelarna eller gör något helt annat. Praktiskt böjbar metalltråd inuti tråden som även går att använda för att fästa den med. Ds  
Urval av nyheter:  

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen