Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Maj 2012

www.caraga.se

   

JUST NU: Tänger på köpet!

 
ÄNTLIGEN har sommarvärmen börjat dyka upp. Jag njuter verkligen av ljuset, solen och värmen. Hoppas du också kan känna energin komma tillbaka tillsammans med våren och löven på träden.
JUST NU har Caraga ett riktigt bra erbjudande. Alla som handlar för 500 kronor får välja en tång helt utan extra kostnad. Handlar du för 1000 kronor får du välja två osv. Värdet per tång är 89 kronor. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker eller till och med den 31 maj 2012. Ett perfekt tillfälle att skaffa sig lite nya tänger eller byta ut någon gammal och sliten. Du väljer vilken tång du vill ha under kategorin BONUS i butiken.
MARKNADSSÄSONGEN närmar sig med stormsteg. Passa på och skaffa lite displayer så du kan visa upp dina smycken på bästa sätt. Caraga har en av marknadens största utbud på displayer för smycken. Du hittar både displayer för många och för enstaka. De finns i flera olika färger och i många material. Ska du stå utomhus i sommar rekommenderar jag främst displayerna i läder, metall och hårdplast. Dessa går att torka av och är lättare att hålla snygga även om det blir dammigt eller lerigt.
NYHET i butiken är också att det numera går att välja Klarna som betalningsalternativ. Du kan antingen välja faktura (14 dagars kredit) eller delbetalning. Ett bra sätt för att kunna planera utgifterna och du får hem produkterna innan du behöver betala.
Efter en väldigt intensiv vår ser jag fram emot att snart kunna jobba mer planerat igen. Massor av nyheter ligger och väntar på att bli fotograferade och jag har idéer till nya designer som behöver få komma ut ur huvudet.
I sommar kommer jag att finnas på Kiviks marknad för att sälja ut en mängd varor från tidigare lager. Det är främst färdiga smycken, kläder och olika smådetaljer som man kan hitta till riktigt röda priser under 16-18 juli i Kivik. Ska du dit? Leta gärna upp Caraga och säg hej.

 

 

Scarfshalsbanden är fortsatt heta och du hittar alla delar hos Caraga. Mer delar är också på ingång samt påfyllning av de delar som tagit slut. Håll utkik och häng på trenden du också!

Du hittar alla delar som passar bra till scarfsarna HÄR.

Ha en riktigt skön fortsättning på  maj och VÄLKOMMEN att lägga din order!
/Camilla
 
Urval av nyheter:  

 


Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen