Produkten har blivit tillagd i varukorgen
   

CARAGA är tillbaka...

 
Ja, ÄNTLIGEN är Caraga tillbaka som webbutik efter att ha varit vilande ett par år.
Caraga kommer framöver att ha ett slimmat sortiment med tydligt fokus på främst plexiglas i egen tillverkning, smyckesdisplayer och presentpåsar/smyckespåsar i storpack. Lite annat sortiment kommer också att finnas med i butiken men i huvudsak är det de tre kategorierna som kommer ta mest plats.
Ni som behöver beställa påfyllning av plexitags...nu finns möjlligheten igen. Har du inte beställt tidigare och vill testa så är det ett utmärkt tillfälle att prova på just nu.
CORONARABATT
Mitt företag är också drabbat av Corona då jag förutom webbutiken ska driva bed & breakfast i sommar (läs om detta nedan) och jag kickstartar därför igång webbutiken med att bjuda på FRI FRAKT genom att ange koden CORONA i kassan (värde 69 kronor). Utöver detta får alla som beställer plexitags med egen text (minst 50-pack) 20% extra i leveransen, dvs beställer du 50 st får du 60 st, beställer du 200 st får du 240 st osv. Erbjudandet gäller order till och med 2020-04-30.
Vi erbjuder Klarna om man vill betala mot faktura eller dela upp betalningen men föredrar man att betala med swish, i förskott via bankgiro eller via Payson med kort så går detta också bra. Välj i så fall annat betalsätt i kassan (klicka precis ovanför Klarna Checkout).
 

 

 

4hearts är mitt nya företag som jag kommer jobba parallellt med framöver. Till hösten kommer jag starta en hvb-verksamhet för ungdomar och under sommaren finns möjlighet att komma och bo hos oss på vårt bed & breakfast i Blekinge. Vi erbjuder avskilt läge väldigt nära naturen med bara 3 km till långa badstränder och med ett fantastiskt naturreservat runt knuten. I närheten finns flera ljuvliga fiskelägen med hamnkrogar som serverar väldigt god mat. Hos oss kan du välja att semestra med distans och är du orolig kan vi även lösa mat på bricka till rummet. För mer info och bokning går det bra att läsa mer på vår hemsida http://bb.4hearts.se och/eller maila bb@4hearts.se

Jag skulle bli väldigt glad om du som läser detta vill följa både hvb-verksamheten och bed & breakfast-verksamheten på Facebook:

HVB: www.facebook.com/4heartsab
B&B: www.facebook.com/4heartsbb

TUSEN TACK!!

VÄLKOMMEN att lägga din order! Nu kör vi...
/Camilla
 
 
Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
Du får detta nyhetsbrev för att du beställt hos Caraga tidigare. Om du, enligt GDPR, inte längre vill ta del av våra nyhetsbrev är det bara att avregistrera sig från vår utskickslista. Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen