Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

November 2015

www.caraga.se

   

BLACK FRIDAY/CYBER MONDAY- veckan

 
Nu är höstens stora kampanj här...BLACK FRIDAY/CYBER MONDAY-veckan. Hos Caraga får du nu chansen att göra ett riktigt bra klipp.Eller vad sägs om att få varor för 1000 kronor, fri frakt, berlockpaketet här till höger OCH 100 ovala tags i plexiglas med valfri text för endast 750 kronor?
Mer än 6000 artiklar i butiken att välja på när du ska beställa. Passa på att leta dig ner i kategoriträdet och hitta de där små "bortglömda" pärlorna som är extra roliga men som du helt missat tidigare. :) ...eller kanske fylla på förrådet med smyckesdisplayer inför visningar och mässor?
Du som varit sugen på egna plexitags. Det har aldrig varit förmånligare att testa. Du får standardtagsen men kan välja bland flera typsnitt och om du vill ha gravyren på ovan- eller undersidan. Läs mer på första sidan i butiken www.caraga.se
Har du redan köpt tags från Caraga tidigare? Nu är det läge att fylla på eller komplettera med en modell/färg till. Du kan välja om du vill ha de klassiska genomskinliga som är 2 mm tjocka eller de svarta opaka som är 3 mm tjocka. Lite grövre och svarta tags passar utmärkt till bland annat smycken för män.
Berlockpaketet innehåller tre mammaringar och tolv söta hjärtberlocker fördelat på två färger. Ett fantastiskt fint paket för att göra trevliga julkappar av...eller några smycken att sälja till vänner och bekanta som julklappsförslag kanske? Du får berlockpaketet automatiskt om du beställer andra varor för minst 500 kronor innan rabatten.
Kampanjen gäller 24-30 november 2015 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller tidigare presentkort. Kampanjen kan utnyttjas mer än en gång under kampanjtiden. Leveranstiden blir något längre vid kampanjer och normal produktionstid för plexitagsen tillkommer också. Reservation för slutsålda varor och felaktiga lagersaldon.
Översikt över kampanjens omfattning hittar du nedan.

 

VÄLKOMMEN att lägga din order!
/Camilla
 

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen