Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Maj 2014

www.caraga.se

   

Fri frakt och pärlor på köpet!

 
Om ca en vecka öppnar Caraga Outlet - en fysisk butik med restpartier, andrasortering och tillfälliga varor inom smyckestillverkning, färdiga smycken, inredning och presenter. Just nu färdigställer vi lokalerna. Det kommer att bli en väldigt lite men samtidigt extremt välfylld butik med varor till otroligt bra priser. I samband med öppnadet kommer mer information men vill du följa arbetet med butiken hittar du det via egen Facebooksida HÄR.
Ni som inte har möjlighet att komma till butikens invigning av olika anledningar får nu ett erbjudande. Från och med nu och månaden ut skickar jag med en dubbelsträng med spegelblanka glaspärlor med din order. Passa på att få härliga pärlor med din order. Vilken färg och storlek du får blir en överraskning eftersom jag har ett udda-parti hemma som kommer att användas som presenter till er. Gäller till och med 2014-05-31. Ingen kod eller lösenord behövs. Värde 45-69 kronor.
Caraga Outlet kommer bland annat att ha massor av uddasträngar av olika sorters pärlor till fantastiskt bra pris så passa på att åka inom i sommar om du har vägarna förbi.
För att få pärlor på köpet lägger du en vanlig order i butiken under tiden 23-31 maj 2014. Passa på att beställa lite displayer till sommarens marknader, organzapåsar i storpack eller varför inte några stora härliga hängen att göra långa halsband av - många underbara modeller bland nyheterna.

 

Hela sommaren, maj - augusti, är det fri frakt hos Caraga. Beställ hur ofta du vill och betala enbart varukostnaden. Caraga står för porto och emballage under sommaren. Minsta ordersumma är 50 kronor.

VÄLKOMMEN att lägga din order!
/Camilla
 

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen