Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Januari 2014

www.caraga.se

   

FLYTT- och RENOVERINGSREA!

 
Nytt år och mycket på gång i Caraga under 2014. Företaget kommer under senvåren/sommaren att flytta och i samband med detta öppnas en outletbutik i Nogersund utanför Sölvesborg i Blekinge. Här kommer du som besökare hitta smyckesdelar, displayer, färdiga smycken och presenter till väldigt låga priser. 
Då jag under själva flytten inte kan hantera en rea och jag dessutom ska renovera de nya lokalerna i vår kommer Caragas stora flytt- och renoveringsrea redan nu. Precis som förra året kommer Caraga endast ha denna större generella procentrea så passa på!
Just nu 40% på hela sortimentet.
Kod: FR
Ange koden i kassan och klicka aktivera. Kontrollera noga att rabatten dragits av innan du godkänner ordern.
Gäller endast befintligt lager (det som finns i webbutiken).
Reakoden kan användas flera gånger men längst till och med 2 januari 2014 kl 24.
Frakt tillkommer med 19 kronor på beställningar under 500 kronor (efter dragen rabatt). Över 500 kronor är ordern fraktfri.
Betalning via förskott till bankgiro eller konto, Payson eller Klarna. Klarnas julkampanj är fortfarande aktiv och vid val av denna betalar du först siste februari (administrationsavgift är totalt 29 kronor för dessa ordrar).
Reaordrar levereras i strikt ordningsföljd efter betaldag. Efter den 2 februari går ordinarie ordrar före i packkön. Leveranstiden för beställningar i slutet av rean kommer att vara flera veckor.
Under reaperioden kan man inte kvalificera sig till Caraga PLUS genom sin order.
 
 

Under våren kommer omfattande renoveringar att genomföras på arbetsboden till vänster, som ska inhysa nya Outletbutik och plexi-/vinyltillverkning, och övriga företagslokaler, som ska rymma webblagret.

Vill du följa arbetet med nya butiken och få mer information om dess varor och priser kan du gilla den speciella Facebooksidan som är kopplad till Outletbutiken. Se länk nedan.

www.facebook.se/CaragaOutlet

VÄLKOMMEN att lägga din reaorder!
/Camilla
 


Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen