Produkten har blivit tillagd i varukorgen

NYHETSBREV

Juli 2014

www.caraga.se

   

Massor av nyheter - bland annat chunk!

 
Hoppas ni alla får njuta av den härliga sommaren. I Blekinge har vi haft fantastiskt väder senaste dagarna. Vi ligger dock inte på latsidan för det utan det trillar in nyheter i butiken nästan dagligen.
Denna veckan har det bland annat dykt upp fästen och knappar till chunk, vilket är ett tryckknappssystem som innebär att du kan välja din kombination själv. Köp flera fästen och flera knappar och mixa o matcha efter kläder och humör.
Chunkknapparna passar till alla de olika fästena så du kan flytta med favoritknappen mellan armband, hänge och ring. På samma sätt kan du använda samma hänge och bara byta knapp mellan olika dagar. Praktiskt och kul!
Bokstavspärlorna finns också på plats för omgående leverans och de populära Rubber fun finns i både startset, gummibandspåfyllnad och tillbehör.
Alla nyheter i juli hittar du HÄR
Har du vägarna förbi Blekinge i sommar ser jag fram emot att träffa dig i Caraga Outlet - den fysiska butiken med utförsäljning av bland annat smyckesmaterial och smyckesdisplayer. För mer information och öppettider klicka HÄR.

 

 

Hela sommaren är det fri frakt hos Caraga och vi jobbar på löpande utan semesterstängning så lägg en order idag.

Vill du kan du välja att utnyttja Klarnas sommarkampanj som innebär att du får leverans nu men bestämmer i slutet av augusti hur du vill betala. Betalar du direkt då tillkommer endast en avgift på 29 kronor hos Klarna. Ingen avgift tas ut av Caraga för detta.

Ha en fortsatt skön sommar och missa inte Caraga - på webben eller i Nogersund utanför Sölvesborg i Blekinge! Välkomna!
/Camilla
 
 

 

Glöm inte att klicka på GILLA-knappen
när du besöker vår Facebooksida.
Där kan du följa det dagliga arbetet med
butiken, få tips om nyheter och
erbjudandekoder till butiken.
 Vill du avregistrera dig från nyhetsbrevet gör du det HÄR.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen