Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Var du på workshop??

Var du på workshop??

Under Facett var det många intressanta workshops och om ni, precis som jag, blev inspirerad att fortsätta med de nya teknikerna så hittar ni en del material hos Caraga.

RESIN - där man gör bildsmycken (eller andra fantasifulla kompositioner) har jag mycket hemma till. Framför allt många roliga ramar att använda till bilder och/eller glitter, pärlor, urdelar mm. Du hittar allt kring resin här:
http://caraga-butik.se/list_varugrupp.asp?t=Resinprojekt&varugrupp=383&lang=sv

Urverksdelarna som verkligen var häftiga att stoppa ner i resinet är beställda och kommer förhoppningsvis om ca 1 vecka. I första skedet är bara silverfärgade delar beställda men ev. kommer även andra färger senare.

MAKRAMÉ - där man knyter roliga smycken har jag massor av olika vaxade bomullstrådar hemma till. Färgskalan är stor och det finns stora möjligheter att göra fantastiska färgrika alster nu i vår. Du hittar all vaxad tråd efter storlek här:
http://caraga-butik.se/list_varugrupp.asp?t=Vaxad+tr%E5d&varugrupp=139&lang=sv

Tänk på att du även kan prova att använda andra typer av tråd, ex tunnare läderrem, nylonsnöre mm. Det går också att blanda olika trådar och färger för att få fram en annan effekt.

GLASFUSING - just nu hittar du inte material i butiken men jag funderar på att ta hem lite startkit mm. Maila gärna åsikter om detta så jag vet om det finns något intresse.

SMÅPÄRLORNA och SILVERLERA - har jag medvetet inte satsat på. Det finns flera andra butiker som kan det så mycket bättre än mig.


Drift & produktion: Wikinggruppen