Produkten har blivit tillagd i varukorgen

PLEXIGLAS

PLEXIGLAS

Nu kommer Caraga med de populära och moderiktiga plexiglasdetaljerna för smyckestillverkning.

I påsk har första lanseringen gjorts och det finns tre olika inriktning på denna.

1. Rektangulära tags med färdiga texter, så som kärlek, vänner för livet mm. Köp, fäst i en kedja - gärna tillsammans med något annat litet hänge och du har ett snyggt och lättsålt smycke. Superfint att använda själv, ge bort i uppskattad present eller sälja vidare.

2. Små ovala tags i tunnare plexiglas med egen logga. Perfekta för dig som har ett eget smyckesmärke och/eller egen logotyp. Märk upp dina smycken och syns! Tack vare det genomskinliga plexiglaset passar tagsen till alla metallfärger (inte bara silverfärg) och andra material som vaxad tråd, elastisk tråd osv. Ytterligare en fördel är att du inte behöver beställa tusentals utan bara minst 100 st. Detta gör att även du som bara har en liten kollektion kan märka upp dina smycken utan en särskilt stor kostnad.

3. Tomma tags och hängen har också presenterats. Dessa är snygga att använda som de är men kan även användas tillsammans med gravyrpenna och/eller stansar. Genom att investera i en gravyrpenna (finns också under aprilnyheterna) kan du på fri hand rita och skriva i plexiglaset. Den fungerar även på vanligt glas, metall, trä osv samt som stöldskyddsmärkning för ex elektronik. Gör dina helt unika designer, skriv och rita figurer och texter. Övning ger färdighet och du kommer med lite övning att kunna skapa oerhört läckra smyckesdelar.

Framtiden bär många roliga nyheter inom plexiglas med sig. Arbetet pågår konstant med nya idéer, lösningar och variationer. Det finns massor av möjligheter så håll utkik. Katergorierna kommer att utökas!!

Även kategorin med tillbehör och verktyg kommer att utökas med fler produkter.

VÄLKOMMEN att utforska framtiden i de nya plexiglasdelarna.


Drift & produktion: Wikinggruppen