Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Ny tävling - Bli INSPIRATÖR

Några inspiratörer sökes till Caraga i höst. Ett sätt att bli detta är att vinna en av de tre priserna i den här tävlingen.

Gör så här:
- Gör ett smycke/smyckesset (skall dock presenteras enbart med EN bild) på temat KREATIV.
- Maila bilden på det färdiga smycket till butik@caraga.se senast den 15 september 2011. Vinnarna presenteras senast den 20 september 2011.

Regler:
- Man får bara delta med ett tävlingsbidrag.
- Inget krav på att delarna ska komma från Caraga.

Priser:
1:a pris - presentkort på 300 kronor i butiken och inspiratör för Caraga resten av året.
2:a pris - presentkort på 200 kronor i butiken och inspiratör för Caraga resten av året.
3:e pris - presentkort på 100 kronor i butiken och inspiratör för Caraga resten av året.

Alla deltagande alster får en rabattkod på 10% i butiken som kan utnyttjas vid ett tillfälle (dock ej i kombination med presentkort).

Caraga förebehåller sig rätten att publicera tävlingsbidragen efter den 15 september 2011 både på Facebook och i butiken.

---

Inspiratör hos Caraga

En gång i månaden (dvs 3 gånger under tiden priset gäller) skickas ett paket med nya delar ut till inspiratörerna. Av detta tillverkas olika smycken som sen visas med bild i butiken och fungerar som inspiration för butikens besökare. Bilderna kommer att märkas med både tillverkare och ev. hemsida.

Det finns inget tvång att allt material måste användas vid inspirationstillverkning. De smycken som tillverkas för inspiration får dock inte innehålla delar från någon annan butik heller varför ett baspaket med delar som lås, motringar, pinnar etc skickas ut i samband med första månadspaketet.

Paketen är helt utan kostnad och inspiratörerna förbinder sig endast att leverera minst en bild på minst ett smycke per paket. Materialet behålls därefter av inspiratörerna och är fritt att använda efter avslutat uppdrag.


Drift & produktion: Wikinggruppen