Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Formexbesök

Formex är en stor design- och inköpsmässa som går av stapeln två gånger per år på Stockholmsmässan. Höstens mässa är i augusti och vårens i januari.

Jag hade aldrig varit där tidigare och det var en positiv upplevelse om än överväldigande. 850 utställare och MASSOR att titta på och ta in gjorde att huvudet och fötterna var rätt slut efter två dagars mässbesök.

Resultatet blev bland annat en del roliga inköp till butiken. Den första leveransen, väskorna DOTT som är oerhört praktiska för både förvaring och förflyttning, har redan dykt upp och de finns att köpa i butiken.

Under våren kommer mer varor - smyckesdelar och displayer. Jag hittade även exponering till butiken som ska användas när jag åker på mässor och marknader.

Till ”live-försäljningen” hittade jag även betallösningen iZettle som innebär att man med hjälp av en kortläsare och sin iPhone kan ta emot kortbetalningar. Ett mycket praktiskt komplement som jag ser fram emot att prova. Ni som säljer era smycken på marknader och/eller smyckespartyn kan ju också se om det kan vara något för er. Tror det är ett lätt sätt att öka försäljningen på då många inte har tillräckligt med kontanter med sig. Läs mer på www.izettle.se

Jag har redan bestämt att om det går att lösa dyker jag upp på Formex i augusti igen. Jag hoppas ni kommer att gilla de nyheter som dyker upp framöver därifrån.


Drift & produktion: Wikinggruppen