Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Caraga LIVE i sommar

Caraga LIVE i sommar

KIVIKS MARKNAD 16-18 juli - Caraga finns med och säljer ut smycken, hårdekorationer, samlartändare, kläder, bh-band och mycket mer till otroligt bra priser. Utförsäljningslagret är en rest från när verksamheten startade 2007 och har utgått från nuvarande sortiment. RÖDA priser utlovas och det finns massor av fint att fynda bland.

KILLEBOM, Sölvesborg 2-7 juli - Caraga finns tillsammans med Tusen Trådar och Mias syateljé i lokalen på Södergatan mitt emot Schack Matt (jämte nya apoteket). Mycket av det som nämns ovan kommer att finnas med och till lika bra pris. Har du möjlighet så är du välkommen att titta inom.

Diskussioner om fler marknader/events pågår och mer information kommer.

Har du vägarna förbi Bromölla i sommar på semester? Tveka inte att ta kontakt och boka ett besök i Caragas lager. Du får tillgång till alla varor som finns i butiken plus en mängd som ännu inte är inlagt. Dessutom rabatt när du handlar här direkt. Möjlighet att betala med kort finns. Tänk dock på att man MÅSTE boka tid för ett besök. Jag kommer att ha strödagar semester själv och då är jag inte på plats.

VÄLKOMNA att träffa mig i sommar!

Psssst...presentera dig gärna om du kommer förbi där jag står och säljer. Alltid kul när man vet vem man pratar med. :-)Drift & produktion: Wikinggruppen