Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Betalningsinformation

Jag vill uppmärksamma lite på de olika betalsätten och leveranstiderna som följer med vilket sätt du väljer att använda.

Normal leveranstid är 1-2 dagar efter det att jag sett pengarna på kontot (utom vid faktura och postförskott). När jag ser pengarna på kontot är olika beroende på vilket betalsätt du väljer i kassan.

PAYSON INTERNETBANK
Väljer du internetbank med Payson kommer du automatiskt till din internetbank och kan betala direkt med pengar du har på ditt konto. När du väljer detta får jag betalinformation från Payson samtidigt som orderbekräftelsen och din betalning räknas därmed som mottagen direkt.

PAYSON KORT
Väljer du att betala med kort via Payson får jag också betalningsinformation direkt och betalningen räknas som mottagen.

PAYSON FAKTURA
Väljer du fakturaalternativet läggs din order för packning omgående då detta alternativ ger mig informationen samtidigt som jag får orderbekräftelsen.

POSTFÖRSKOTT
Väljer du postförskott blir ordern också omedelbart registrerad för packning. Det kan dock ta någon dag extra med själva leveransen då Posten inte alltid får ut uthämtningsavi dagen efter att jag skickat din order.

FÖRSKOTTSBETALNING TILL KONTO
Har du Swedbank görs överföringen till mitt företagskonto omgående och jag kan se din betalning direkt, vilket ger en snabb handläggning av din order. Tänk dock på att alltid märka din betalning med ordernummer. Avsaknad av detta kan fördröja leveransen.

Har du någon annan bank tar överföringen minst en bankdag. Detta betyder att jag exempelvis tidigast ser en betalning gjord på fredagen på måndagen. Många gånger dröjer det dessutom en stund på dagen innan jag får betalningen insatt och det kan fördröja leveransen.

FÖRSKOTTSBETALNING BANKGIRO
Betalar du via bankgiro tar det minst en dag för själva överföringen av pengarna och ytterligare en dag innan jag får bekräftelsen och kan se vem som betalat alternativt kommer åt informationen via internetbanken. Det tar alltså MINST 2 dagar innan jag har en bekräftad betalning från dig och ordern läggs för packning. Detta innebär att förskott till bankgiro är det betalningssätt som tar längst tid för att få sin order då 1-2 dagars leverans tillkommer efter de 2-3 dagarna för betalning.

MANUELL BETALNING PAYSON/PAYPAL
Vid manuell betalning via Payson eller PayPal får jag betalningsinformation så fort du gjort betalningen och det blir ingen fördröjning i packningen.


Drift & produktion: Wikinggruppen